Salade met kip en druiven
Aan de slag
Kipfilet in plakjes snijden en bestrooien met zout en peper. In droge koekenpan notenmix kort roosteren en uit pan nemen. In koekenpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Druiven wassen en halveren. Over vier borden veldsla en druiven verdelen. Kip erop leggen, saus erover verdelen en nootjes erover strooien. Lekker met stokbrood.
Salade met kip en druiven
voorgerecht
null personen
385 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilet in plakjes snijden en bestrooien met zout en peper. In droge koekenpan notenmix kort roosteren en uit pan nemen. In koekenpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Druiven wassen en halveren. Over vier borden veldsla en druiven verdelen. Kip erop leggen, saus erover verdelen en nootjes erover strooien. Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaaltje kipfilet
½ bakje pepita nootmelange
2 eetlepels boter of margarine
200 g witte druiven
1 zak veldsla
6 eetlepels tartare saus