Couscous met kalkoen en tutti frutti
bewaar
bewaar

Couscous met kalkoen en tutti frutti

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoenreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en sperziebonen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Mix, 600 ml water en tutti frutti toevoegen aan vlees. Geheel al roerend aan de kook brengen. Saus ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Peterselie fijnknippen. Couscous serveren met saus en bestrooien met peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met kalkoen en tutti frutti

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig