Italiaanse scholrolletjes
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Scholfilet bestrooien met peper en besmeren met tapenade. Scholfilet oprollen en eventueel vastzetten met prikker. Scholfilet in ingevette ovenschaal leggen. In braadpan olie verhitten. Groentemix 3 minuten bakken. Tomatenblokjes en azijn toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en over scholfilet schenken. In midden van oven vis in ca. 15 minuten gaar laten worden. Visschotel serveren met rijst.
Italiaanse scholrolletjes
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Scholfilet bestrooien met peper en besmeren met tapenade. Scholfilet oprollen en eventueel vastzetten met prikker. Scholfilet in ingevette ovenschaal leggen. In braadpan olie verhitten. Groentemix 3 minuten bakken. Tomatenblokjes en azijn toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en over scholfilet schenken. In midden van oven vis in ca. 15 minuten gaar laten worden. Visschotel serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
2 schaaltjes scholfilet
½ potje tapenade van zwarte olijven
2 eetlepels olijfolie
1 zak Italiaanse groentemix
1 blik tomatenblokjes
2 eetlepels balsamicoazijn
Dit heb je nodig
ovenschaal