Gebakken lamsvlees met groene olijven
bewaar
bewaar

Gebakken lamsvlees met groene olijven

20 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Knoflook pellen en fijn snipperen. Rozemarijn van takjes afrissen. In schaal knoflook, rozemarijn, witte wijn en 1 dl olie door elkaar mengen. Lamsboutplakken royaal bestrooien met chilipeper en 30 minuten marineren. Af en toe keren.

In pan rest van olie verhitten. Lamsboutplakken met keukenpapier droogdeppen en in 6 minuten goudbruin bakken. Halverwege keren. Marinadevocht, olijven en vleesjus aan lamsboutplakken toevoegen en op hoog vuur nog 4 minuten laten inkoken. Lamsboutplakken in saus serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken lamsvlees met groene olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig