Spaghetti met olijven en paddestoelen
Aan de slag
Paddestoelen met keukenpapier schoonvegen en in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen in pan olie verhitten. Ui ca. 5 minuten aanfruiten. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Room erbij schenken en aan de kook laten komen. Olijven erdoor roeren en ca. 2 minuten meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over vier diepe borden verdelen. Saus erover scheppen en kruidenolie erover druppelen.
Spaghetti met olijven en paddestoelen
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paddestoelen met keukenpapier schoonvegen en in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen in pan olie verhitten. Ui ca. 5 minuten aanfruiten. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Room erbij schenken en aan de kook laten komen. Olijven erdoor roeren en ca. 2 minuten meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over vier diepe borden verdelen. Saus erover scheppen en kruidenolie erover druppelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakjes paddestoelenmelange
1 ui
400 g spaghetti
2 eetlepels olijfolie
125 ml slagroom
50 g groene olijven zonder pit
0 zout en peper
4 eetlepels kruidenolie eekhoorntjesbrood & truffels
Dit heb je nodig
keukenpapier