Pasta met venusschelpen
Geïnspireerd door pasta vongole: tagliatelle met venusschelpen en groente. Makkelijk met maar 5 ingredienten en in een halfuur op tafel.
Aan de slag
Pasta beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. Saus met schelpen uit verpakking in pan schenken en saus aan de kook brengen. Op laag vuur koken tot alle schelpen open staan, af en toe omscheppen. Schelpen die dichtblijven, verwijderen. In braadpan ui en knoflook in olie fruiten. Groentemix toevoegen en in ca. 5 minuten beetgaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groentemix door pasta mengen. Pastamengsel, schelpen en saus over vier borden verdelen. Lekker met groene salade en vinaigrette.
Pasta met venusschelpen
Geïnspireerd door pasta vongole: tagliatelle met venusschelpen en groente. Makkelijk met maar 5 ingredienten en in een halfuur op tafel.
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pasta beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. Saus met schelpen uit verpakking in pan schenken en saus aan de kook brengen. Op laag vuur koken tot alle schelpen open staan, af en toe omscheppen. Schelpen die dichtblijven, verwijderen. In braadpan ui en knoflook in olie fruiten. Groentemix toevoegen en in ca. 5 minuten beetgaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groentemix door pasta mengen. Pastamengsel, schelpen en saus over vier borden verdelen. Lekker met groene salade en vinaigrette.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g tagliatelle
1 ui
1 teentje knoflook
2 bakjes shellfish vongole in Italiaanse tomatensaus
3 eetlepels olijfolie
1 zak Italiaanse groentemix