Gele-paprikasoep
bewaar
bewaar

Gele-paprikasoep

Paprikasoep kun je net zo goed maken met gele paprika's. Net zo kleurrijk en al in 15 min. op tafel.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de sjalot en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een soeppan en bak de sjalot en knoflook 2 min. in de paprika-olie op middelhoog vuur.

Laat ondertussen de paprika’s uitlekken in een vergiet en snijd in reepjes. Voeg de paprikareepjes, bouillontablet, het water en de wijn toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. koken.

Pureer de soep glad met een staafmixer en breng op smaak met tabasco en eventueel zout. Verdeel de soep over diepe borden en verdeel de crème fraîche erover. Garneer met tuinkers.

serveertipOok lekker als amuse.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gele-paprikasoep

Paprikasoep kun je net zo goed maken met gele paprika's. Net zo kleurrijk en al in 15 min. op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig