Reuzengarnalen-biefstukspiesjes met limoen
bewaar
bewaar

Reuzengarnalen-biefstukspiesjes met limoen

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Pel de reuzengarnalen en snijd de biefstukken in 12 gelijkmatige blokjes. Meng het vlees en de garnalen met olie in een kom. Rijg ze om en om aan spiesen. Rooster de spiesen op de barbecue in 4-6 min. bruin en gaar, keer ze halverwege. Besprenkel de spiesen met limoensap en breng op smaak met peper en zout.

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Reuzengarnalen-biefstukspiesjes met limoen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig