Reuzengarnalen-biefstukspiesjes met limoen
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Pel de reuzengarnalen en snijd de biefstukken in 12 gelijkmatige blokjes. Meng het vlees en de garnalen met olie in een kom. Rijg ze om en om aan spiesen. Rooster de spiesen op de barbecue in 4-6 min. bruin en gaar, keer ze halverwege. Besprenkel de spiesen met limoensap en breng op smaak met peper en zout.
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Reuzengarnalen-biefstukspiesjes met limoen
bijgerecht
null personen
170 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Pel de reuzengarnalen en snijd de biefstukken in 12 gelijkmatige blokjes. Meng het vlees en de garnalen met olie in een kom. Rijg ze om en om aan spiesen. Rooster de spiesen op de barbecue in 4-6 min. bruin en gaar, keer ze halverwege. Besprenkel de spiesen met limoensap en breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 reuzengarnalen
2 premium biefstukken
2 el roerbakolie
½ limoen
0 grof zeezout
0 grof gemalen zwarte peper
Dit heb je nodig
lange bamboespiesen
barbecue, rooster ingevet