Romig gevulde paprika's
Oog- en tongstrelend, zo zeggen ze dat toch?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Was de paprika's, snijd ze in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
Meng de roomkaas met de bosuitjes en hamreepjes. Vul de paprika's met het roommengsel. Zet de paprika's in het midden van de oven en bak ca. 20 min. Maak ondertussen de broccoli schoon, snijd in roosjes en kook in ca. 10 min beetgaar. Serveer de gevulde paprika's met rijst, broccoli en knoflooksaus.
Romig gevulde paprika's
Oog- en tongstrelend, zo zeggen ze dat toch?
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Was de paprika's, snijd ze in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
Meng de roomkaas met de bosuitjes en hamreepjes. Vul de paprika's met het roommengsel. Zet de paprika's in het midden van de oven en bak ca. 20 min. Maak ondertussen de broccoli schoon, snijd in roosjes en kook in ca. 10 min beetgaar. Serveer de gevulde paprika's met rijst, broccoli en knoflooksaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g wilde en witte rijst
3 bosuien
4 zoete puntpaprika's
200 g roomkaas naturel
100 g hamreepjes
500 g broccoli
6 el knoflooksaus