Frikano's
Aan de slag
Laat de frikandellen ongeveer 4 minuten ontdooien. Verwarm de olie in een grote koekenpan op halfhoog vuur en bak de frikandellen in 4 minuten goudbruin. Draai ze af en toe om.
Snij met een scherp mesje de frikandellen in de lengte in, maar snij ze niet helemaal door.
Knip de bekertjes van boven doormidden. Was de slablaadjes en dep ze droog met wat keukenpapier. Leg in elk half bekertje een blaadje sla.
Leg de frikandellen in de slablaadjes. Spuit tomatenketchup en mayonaise in de frikandellen en strooi er wat zilveruitjes over.
Frikano's
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de frikandellen ongeveer 4 minuten ontdooien. Verwarm de olie in een grote koekenpan op halfhoog vuur en bak de frikandellen in 4 minuten goudbruin. Draai ze af en toe om.
Snij met een scherp mesje de frikandellen in de lengte in, maar snij ze niet helemaal door.
Knip de bekertjes van boven doormidden. Was de slablaadjes en dep ze droog met wat keukenpapier. Leg in elk half bekertje een blaadje sla.
Leg de frikandellen in de slablaadjes. Spuit tomatenketchup en mayonaise in de frikandellen en strooi er wat zilveruitjes over.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 mini-frikandellen
2 eetlepels olie
12 blaadjes sla
0 tomatenketchup
0 mayonaise
1 potje zilveruitjes
Dit heb je nodig
witte of gekleurde bekers