Paprika mexicana
Aan de slag
Was de paprika's en snij ze van boven naar beneden in tweeën. Haal de witte draden met de pitjes (dat zijn de zaadlijsten) eruit.
Laat de ananasschijven uitlekken in een zeef en snij ze in kleine stukjes. Laat ook de Mexicaanse groenten uitlekken.
Schep de ananas, groenten en hamblokjes door elkaar en roer ook de exotische saus erdoor. Vul de paprikahelften met het mengsel.
Leg op elk bord een halve gevulde paprika en lekker veel patat.
Paprika mexicana
hoofdgerecht
null personen
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Was de paprika's en snij ze van boven naar beneden in tweeën. Haal de witte draden met de pitjes (dat zijn de zaadlijsten) eruit.
Laat de ananasschijven uitlekken in een zeef en snij ze in kleine stukjes. Laat ook de Mexicaanse groenten uitlekken.
Schep de ananas, groenten en hamblokjes door elkaar en roer ook de exotische saus erdoor. Vul de paprikahelften met het mengsel.
Leg op elk bord een halve gevulde paprika en lekker veel patat.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kleine paprika's
1 blikje ananasschijven
½ blik Mexicomelange
100 g hamblokjes
4 eetlepels exotic sauce