Provençaalse tarly met speklapjes
Aan de slag
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Speklapjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Speklapjes in ca. 15 minuten gaar en knapperig bakken. Champignons schoonvegen en halveren. In braadpan rest van olie verhitten. Champignons ca. 2 minuten bakken. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Mix voor tarly en 150 ml water toevoegen en al omscheppend verwarmen. Tarly erdoor scheppen en gerecht door en door verwarmen.
Provençaalse tarly met speklapjes
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Speklapjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Speklapjes in ca. 15 minuten gaar en knapperig bakken. Champignons schoonvegen en halveren. In braadpan rest van olie verhitten. Champignons ca. 2 minuten bakken. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Mix voor tarly en 150 ml water toevoegen en al omscheppend verwarmen. Tarly erdoor scheppen en gerecht door en door verwarmen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tarly
1 schaaltje speklapjes
2 theelepels paprikapoeder
3 eetlepels zonnebloemolie
1 bakje champignons
1 zak roerbakgroentemix
1 pakje mix voor tarly