Provençaalse tarly met speklapjes
bewaar
bewaar

Provençaalse tarly met speklapjes

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Speklapjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Speklapjes in ca. 15 minuten gaar en knapperig bakken. Champignons schoonvegen en halveren. In braadpan rest van olie verhitten. Champignons ca. 2 minuten bakken. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Mix voor tarly en 150 ml water toevoegen en al omscheppend verwarmen. Tarly erdoor scheppen en gerecht door en door verwarmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaalse tarly met speklapjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig