Hartige spaghetti carbonara
Met room, bacon, kaas en ei.
Aan de slag
Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 8 min. beetgaar. Meng in een grote kom de dooiers met de slagroom en de kaas. Maal veel peper erboven.
Bak de bacon in een droge koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Knip intussen de peterselie fijn.
Giet de pasta af en meng direct door het eiermengsel in de kom. Meng de peterselie en de kaas erdoor. Verdeel de pasta over warme borden en leg de bacon erop.
Hartige spaghetti carbonara
Met room, bacon, kaas en ei.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 8 min. beetgaar. Meng in een grote kom de dooiers met de slagroom en de kaas. Maal veel peper erboven.
Bak de bacon in een droge koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Knip intussen de peterselie fijn.
Giet de pasta af en meng direct door het eiermengsel in de kom. Meng de peterselie en de kaas erdoor. Verdeel de pasta over warme borden en leg de bacon erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g spaghetti
3 eierdooier
125 ml verse slagroom
100 g geraspte kaas
8 plakjes bakbacon
15 g verse peterselie