Komkommer uit de wok
Aan de slag
Komkommers wassen en uiteinden eraf snijden. Komkommers in de lengte halveren en zaadlijsten met theelepel eruit schrapen. Elke helft in 5 stukken snijden en deze in staafjes snijden. In wok olie verhitten. Komkommerstaafjes 3-4 min. roerbakken. Peper laatste minuut meebakken. Limoensap, sesamolie en vissaus naar smaak toevoegen. Komkommer overdoen in warme serveerschaal en bestrooien met sesamzaadjes.
Komkommer uit de wok
bijgerecht
null personen
145 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Komkommers wassen en uiteinden eraf snijden. Komkommers in de lengte halveren en zaadlijsten met theelepel eruit schrapen. Elke helft in 5 stukken snijden en deze in staafjes snijden. In wok olie verhitten. Komkommerstaafjes 3-4 min. roerbakken. Peper laatste minuut meebakken. Limoensap, sesamolie en vissaus naar smaak toevoegen. Komkommer overdoen in warme serveerschaal en bestrooien met sesamzaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 komkommers
2 eetlepels olie
1 rode peper
1 limoen
2 eetlepels sesamolie
5 eetlepels Thaise vissaus
4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes
Dit heb je nodig
wok