Mangomousse
Door de lange vingers doet het een beetje denken aan tiramisu. Maar dan met zoete mango en limoen.
Aan de slag
Schil de mango dun. Snijd het vruchtvlees langs de pit in plakken. Houd 1 plak mango apart en pureer de rest met het limoensap tot een gladde saus. Schep de helft van de saus in een kom. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Schep de kwark en het merg door de mangosaus. Meng het geheel tot een luchtige mousse in de keukenmachine. Schep de helft van de mangomousse in de coupes. Schep hierop de helft van de mangosaus. Verdeel de rest van de mousse en saus erover. Snijd de achtergehouden mangoplak in 4 repen. Garneer het dessert met lange vinger en een reep mango.
Mangomousse
Door de lange vingers doet het een beetje denken aan tiramisu. Maar dan met zoete mango en limoen.
nagerecht
null personen
220 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango dun. Snijd het vruchtvlees langs de pit in plakken. Houd 1 plak mango apart en pureer de rest met het limoensap tot een gladde saus. Schep de helft van de saus in een kom. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Schep de kwark en het merg door de mangosaus. Meng het geheel tot een luchtige mousse in de keukenmachine. Schep de helft van de mangomousse in de coupes. Schep hierop de helft van de mangosaus. Verdeel de rest van de mousse en saus erover. Snijd de achtergehouden mangoplak in 4 repen. Garneer het dessert met lange vinger en een reep mango.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verse mango
1 el limoensap
1 vanillestokje
500 g halfvolle kwark
4 lange vingers
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine