Gebakken aardappels met verse kruiden
Aan de slag
Aardappels goed wassen en ongeschild in grote pan met water en wat zout in ca. 15 minuten net gaar koken. Intussen koriander en muntblaadjes fijn hakken. Aardappels afgieten en laten afkoelen.
Aardappels in plakjes snijden. In ruime koekenpan boter en olie verhitten en aardappelplakjes in ca. 10 minuten goudbruin en knapperig bakken, halverwege keren. Aardappels uit pan nemen en bestrooien met zout, koriander en munt. Lekker bij lamsvlees.
Gebakken aardappels met verse kruiden
bijgerecht
null personen
210 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels goed wassen en ongeschild in grote pan met water en wat zout in ca. 15 minuten net gaar koken. Intussen koriander en muntblaadjes fijn hakken. Aardappels afgieten en laten afkoelen.
Aardappels in plakjes snijden. In ruime koekenpan boter en olie verhitten en aardappelplakjes in ca. 10 minuten goudbruin en knapperig bakken, halverwege keren. Aardappels uit pan nemen en bestrooien met zout, koriander en munt. Lekker bij lamsvlees.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g aardappels
0 zout
3 takjes koriander
3 takjes munt
2 eetlepels boter
2 eetlepels olijfolie