Romige haring-aardappelsalade
bewaar
bewaar

Romige haring-aardappelsalade

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Krieltjes in ca. 7 minuten gaar koken. Ei in ca. 8 minuten hard koken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Augurken in stukjes snijden. Haring in stukjes verdelen. Krieltjes, augurk en haring met saus voorzichtig omscheppend mengen. Veldsla over vier borden verdelen. Lauwwarme salade erop scheppen. Ei pellen en in plakjes snijden. Salade garneren met plakjes ei en gehalveerde tomaatjes. Serveren met brood en kruidenboter.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige haring-aardappelsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig