Lamsvleesspiesen met tomaat en paprika
bewaar
bewaar

Lamsvleesspiesen met tomaat en paprika

40 min. bereiden / 2 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Ui pellen en raspen. In zeef boven kom ui bestrooien met zout en vocht eruit drukken. Citroen uitpersen. Vlees in blokjes van ca. 4 cm snijden. Vlees in schaal doen en sap van ui en citroen en 2 eetlepels olie erover schenken. Bestrooien met tijm en peper. Alles door elkaar scheppen en vlees afgedekt ca. 2 uur in koelkast zetten. Paprika's wassen, schoonmaken en elk in 8 stukken snijden. Tomaatjes wassen.

Grill voorverwarmen op hoogste stand (of barbecue aansteken). Vlees, tomaatjes en blokjes paprika om en om aan spiesen rijgen. Bestrijken met rest van olie. Spiesen in ca. 6 minuten onder hete grill bruin en gaar bakken, af en toe keren. Lekker met pilav.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lamsvleesspiesen met tomaat en paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig