Knoflookgarnalen met pepertjes
bewaar
bewaar

Knoflookgarnalen met pepertjes

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Pepertjes verkruimelen. In steelpan olie verwarmen. Knoflook en peperstukjes fruiten tot knoflook net begint te kleuren. Garnalen erdoor scheppen en ca. 2 1/2 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. Garnalen met olie over vier (voorverwarmde) schaaltjes verdelen en direct serveren. Lekker met geroosterd stokbrood.

algemeenOok te serveren als tapa.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knoflookgarnalen met pepertjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig