Pasta marinara
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de peultjes schoon en snijd in stukjes. Snijd de kabeljauw in stukjes.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de peultjes, fruits de mer en kabeljauw door de saus en laat 5 min. zachtjes koken.
Breng op smaak met zout en peper. Maak intussen de tomaten schoon, snijd in partjes en meng met de dressing. Serveer de pasta met saus en tomatensalade.
Pasta marinara
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de peultjes schoon en snijd in stukjes. Snijd de kabeljauw in stukjes.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de peultjes, fruits de mer en kabeljauw door de saus en laat 5 min. zachtjes koken.
Breng op smaak met zout en peper. Maak intussen de tomaten schoon, snijd in partjes en meng met de dressing. Serveer de pasta met saus en tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g schelpjespasta
200 g verse peultjes
200 g verse kabeljauwfilets
1 zakje mix voor witte wijnsaus
1 bakje koelverse zeevruchten
6 tomaten
4 el slafris naturel