Karbonades met kruidenjus
Aan de slag
Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 15 minuten bruin en gaar bakken. Intussen puree en groenten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn hakken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Braadjus afblussen met wijn en al roerend ca. 2 minuten laten inkoken. Peterselie toevoegen en jus indien nodig binden met wat allesbinder. Karbonades serveren met puree, groenten en jus.
Karbonades met kruidenjus
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 15 minuten bruin en gaar bakken. Intussen puree en groenten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn hakken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Braadjus afblussen met wijn en al roerend ca. 2 minuten laten inkoken. Peterselie toevoegen en jus indien nodig binden met wat allesbinder. Karbonades serveren met puree, groenten en jus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaal haaskarbonades
½ cup kruidenboter
1 pak aardappelpuree
1 pak tuinerwten-wortel
½ zakje verse peterselie
100 ml rode wijn
0 allesbinder