Karbonades met kruidenjus
bewaar
bewaar

Karbonades met kruidenjus

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 15 minuten bruin en gaar bakken. Intussen puree en groenten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn hakken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Braadjus afblussen met wijn en al roerend ca. 2 minuten laten inkoken. Peterselie toevoegen en jus indien nodig binden met wat allesbinder. Karbonades serveren met puree, groenten en jus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Karbonades met kruidenjus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig