Pizzahapjes
bewaar
bewaar

Pizzahapjes

Met deze verschillende toppings heb je voor iedereen wat wils.

30 min. bereiden / 30 min. oventijd

17 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de bakplaat met bakpapier.

Beleg A: Snijd de bol mozzarella in piepkleine blokjes. Meng met hamblokjes, doperwten, peper en mespunt nootmuskaat. Snijd de basilicum in reepjes en schep de helft door het mozzarellamengsel.

Beleg B: Snijd de uien in ringen. Maak de rode peper schoon en snijd in reepjes. Leg de geraspte kaas klaar. Halveer de sardines en verwijder de graten. Snijd de olijven in plakjes. Pluk de blaadjes van de takjes oregano.

Beleg C: Dep de paprika's droog met keukenpapier en snijd in repen. Snijd de andere bol mozzarella in dunne plakken. Leg de spinata romana klaar.

Rol het croissantdeeg op het aanrecht uit en snijd in 24 vierkantjes. Bestreek het deeg met tomatensaus. Elk beleg (zie ingrediëntenlijst) over 8 vierkantjes verdelen, maar houd basilicumreepjes (A), oregano (B) en pijnboompitten (C) voor garnering apart. Leg per keer 8-12 pizzaatjes op de bakplaat en bak in ca. 12 min. krokant. Beleg de pizzaatjes met achtergehouden garnering.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizzahapjes

Met deze verschillende toppings heb je voor iedereen wat wils.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig