'Thee' van visbouillon met zalm en garnalen
bewaar
bewaar

'Thee' van visbouillon met zalm en garnalen

40 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Venkel en bleekselderij in grove stukken snijden. Knoflook pellen en halveren. Venkel, bleekselderij en knoflook in soeppan leggen. Wijn, fond en 4 dl water erbij schenken en geheel zachtjes aan de kook brengen. Bouillon afgedekt ca. 20 minuten laten trekken. Bouillon boven andere grote pan zeven (groenten worden niet meer gebruikt). Bouillon op smaak brengen met zout, peper, sojasaus en eventueel wat citroensap. Bouillon snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

Bouillon opnieuw verwarmen. Garnalen in kleine stukjes snijden, zalm in kleine blokjes snijden. Tuinkers afknippen en mengen met garnalen en zalm. Visgarnituur over vier diepe borden verdelen. Hete bouillon in theepot schenken. Borden op tafel zetten, dan de bouillon erover schenken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'Thee' van visbouillon met zalm en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig