Knolselderijpuree
bewaar
bewaar

Knolselderijpuree

Op en top smeuïg! De aardse smaak van de knol combineert prima met het friszoet van de zachte appels.

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Schil de knolselderij en snijd in blokjes. Kook de knolselderij in weinig water met zout ca. 15 min. en giet af.

Schil ondertussen de appel en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in blokjes. Breng in een pan de slagroom aan de kook, voeg de appelblokjes toe en laat zacht worden.

Meng de appelroom en de boter door de knolselderij en klop het geheel met een staafmixer tot een romige puree. Breng op smaak met kaneel, peper en zout.

Knolselderij snijden

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knolselderijpuree

Op en top smeuïg! De aardse smaak van de knol combineert prima met het friszoet van de zachte appels.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig