Andijviesalade met zalm
bewaar
bewaar

Andijviesalade met zalm

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Andijvie wassen en in reepjes snijden. Taugé afspoelen met kokend water. Andijvie en taugé over vier borden verdelen. Zalmfilet in 4 stukken snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 eetlepels olie verhitten. Zalmfilet in ca. 4 minuten aan beide zijden bakken. Intussen dressing roeren van rest van olie, sojasaus, azijn, zout en peper. Dressing over salade verdelen en seroendeng erover strooien. Zalmfilet op salade leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijviesalade met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig