5-ingrediënten-paella
Aan de slag
Rijst gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in kleine braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Kipdrumsticks rondom bruin bakken. Vuur lager draaien en drumsticks met deksel op pan in ca. 15 minuten gaar laten worden. Zeevruchtencocktail enkele minuten in warm water dompelen om te ontdooien. Goed laten uitlekken en droogdeppen. In wok rest van olie verhitten. Zeevruchten en groenten op hoog vuur ca. 5 minuten roerbakken. Rijst erdoor mengen, geheel op smaak brengen met zout en peper. Rijstmengsel in serveerschaal scheppen, drumsticks erop leggen.
5-ingrediënten-paella
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in kleine braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Kipdrumsticks rondom bruin bakken. Vuur lager draaien en drumsticks met deksel op pan in ca. 15 minuten gaar laten worden. Zeevruchtencocktail enkele minuten in warm water dompelen om te ontdooien. Goed laten uitlekken en droogdeppen. In wok rest van olie verhitten. Zeevruchten en groenten op hoog vuur ca. 5 minuten roerbakken. Rijst erdoor mengen, geheel op smaak brengen met zout en peper. Rijstmengsel in serveerschaal scheppen, drumsticks erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak gele rijst
4 el olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma
4 kipdrumsticks
1 zak zeevruchtencocktail
1 zak roerbakgroentemix
Dit heb je nodig
wok
aluminiumfolie