Gegrilde tong met kappertjessaus
Aan de slag
In kommetje 4 eetlepels olie en azijn tot dressing kloppen. Kruiden erboven fijn knippen. Kappertjes laten uitlekken en fijn hakken. Dressing op smaak brengen met zout en peper. Sliptong droogdeppen met keukenpapier. Bestrooien met zout en peper en dun bestrijken met rest van olie. Grillpan verwarmen en sliptong in ca. 8 minuten gaar grillen, halverwege keren. Tong over twee borden verdelen. Dressing apart in kommetje erbij geven. Lekker met gemengde groene salade en rijst of pasta.
Gegrilde tong met kappertjessaus
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kommetje 4 eetlepels olie en azijn tot dressing kloppen. Kruiden erboven fijn knippen. Kappertjes laten uitlekken en fijn hakken. Dressing op smaak brengen met zout en peper. Sliptong droogdeppen met keukenpapier. Bestrooien met zout en peper en dun bestrijken met rest van olie. Grillpan verwarmen en sliptong in ca. 8 minuten gaar grillen, halverwege keren. Tong over twee borden verdelen. Dressing apart in kommetje erbij geven. Lekker met gemengde groene salade en rijst of pasta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte-wijnazijn
25 g verse slakruidenmix
1 eetlepel kappertjes
6 sliptongetjes
0 zout en peper
Dit heb je nodig
grillpan