Kippensoep
Gebruik een goede bouillon en niemand heeft door dat je in 25 minuten heerlijke kippensoep hebt gemaakt.
Aan de slag
Kippenbouillon door zeef in pan schenken. Water toevoegen en aan de kook brengen. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Boven kopje peterselie fijn knippen.
Ei in kommetje loskloppen. Citroensap hieraan toevoegen. Kippenvlees aan bouillon toevoegen en ca. 1 min. meewarmen. Eimengsel toevoegen en met een vork doorroeren. 1 min. zachtjes doorkoken tot eiflinters gaar zijn.
Soep over de verwarmde borden of koppen verdelen. Garneren met peterselie.
Kippensoep
Gebruik een goede bouillon en niemand heeft door dat je in 25 minuten heerlijke kippensoep hebt gemaakt.
voorgerecht
null personen
165 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kippenbouillon door zeef in pan schenken. Water toevoegen en aan de kook brengen. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Boven kopje peterselie fijn knippen.
Ei in kommetje loskloppen. Citroensap hieraan toevoegen. Kippenvlees aan bouillon toevoegen en ca. 1 min. meewarmen. Eimengsel toevoegen en met een vork doorroeren. 1 min. zachtjes doorkoken tot eiflinters gaar zijn.
Soep over de verwarmde borden of koppen verdelen. Garneren met peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
340 ml kippenbouillon met kipvlees in pot
510 ml kraanwater
100 g witte snelkookrijst
4 takjes verse peterselie
1 middelgroot ei
5 el citroensap