Kabeljauwschotel met havermoutkorstje
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Kabeljauwfilet in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. Tomaatjes wassen en halveren. Tomaatjes en kappertjes over vis verdelen. Peterselie fijn knippen. Citroen goed schoonboenen en schil raspen (rest citroen wordt niet gebruikt). Peterselie mengen met havermout en citroenrasp. Havermoutmengsel over vis verdelen en besprenkelen met olie. Schaal op rooster plaatsen en vis in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten ciabatta naast schaal op rooster leggen en afbakken. Ovenschotel serveren met warme ciabatta. Lekker met komkommersalade.
Kabeljauwschotel met havermoutkorstje
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Kabeljauwfilet in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. Tomaatjes wassen en halveren. Tomaatjes en kappertjes over vis verdelen. Peterselie fijn knippen. Citroen goed schoonboenen en schil raspen (rest citroen wordt niet gebruikt). Peterselie mengen met havermout en citroenrasp. Havermoutmengsel over vis verdelen en besprenkelen met olie. Schaal op rooster plaatsen en vis in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten ciabatta naast schaal op rooster leggen en afbakken. Ovenschotel serveren met warme ciabatta. Lekker met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes kabeljauwfilet
0 zout en peper
1 bakje cherrytomaatjes
2 eetlepels kappertjes
½ zakje verse peterselie
1 citroen
75 g havermout
4 eetlepels olijfolie
1 ciabatta afbakbrood
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter