Stokbrood met mediterrane roomkaas
bewaar
bewaar

Stokbrood met mediterrane roomkaas

15 min. bereiden / 15 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten in reepjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijn knippen. Roomkaas in kom mengen met tomaat, ham en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood schuin 11 keer diep insnijden, zodat 12 plakken ontstaan die aan onderzijde nog vast zitten. Roomkaasmengsel tussen plakken smeren. Plakken tegen elkaar drukken. Stokbrood verpakken in aluminiumfolie en ca. 15 minuten in oven plaatsen. Stokbroodplakken lossnijden en direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokbrood met mediterrane roomkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig