Stokbrood met mediterrane roomkaas
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten in reepjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijn knippen. Roomkaas in kom mengen met tomaat, ham en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood schuin 11 keer diep insnijden, zodat 12 plakken ontstaan die aan onderzijde nog vast zitten. Roomkaasmengsel tussen plakken smeren. Plakken tegen elkaar drukken. Stokbrood verpakken in aluminiumfolie en ca. 15 minuten in oven plaatsen. Stokbroodplakken lossnijden en direct serveren.
Stokbrood met mediterrane roomkaas
voorgerecht
null personen
380 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten in reepjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijn knippen. Roomkaas in kom mengen met tomaat, ham en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood schuin 11 keer diep insnijden, zodat 12 plakken ontstaan die aan onderzijde nog vast zitten. Roomkaasmengsel tussen plakken smeren. Plakken tegen elkaar drukken. Stokbrood verpakken in aluminiumfolie en ca. 15 minuten in oven plaatsen. Stokbroodplakken lossnijden en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 zongedroogde tomaten
50 g Parmaham
½ zakje verse peterselie
1 pakje roomkaas
0 zout en peper
1 Frans stokbrood
Dit heb je nodig
aluminiumfolie