Zuurkool-mangowrap
Aan de slag
Zuurkool met 4 eetlepels mangosiroop (uit blik) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rookworst verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rookworst in blokjes snijden en door zuurkool mengen. Mangoschijven laten uitlekken, in stukjes snijden en door zuurkool mengen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Zuurkoolmengsel over tortilla's verdelen, crème fraîche erop scheppen en tortilla's oprollen. Wraps over vier borden verdelen. Vastprikken met satéstokjes. Lekker met salade van jonge bladsla met vinaigrette.
Zuurkool-mangowrap
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Zuurkool met 4 eetlepels mangosiroop (uit blik) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rookworst verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rookworst in blokjes snijden en door zuurkool mengen. Mangoschijven laten uitlekken, in stukjes snijden en door zuurkool mengen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Zuurkoolmengsel over tortilla's verdelen, crème fraîche erop scheppen en tortilla's oprollen. Wraps over vier borden verdelen. Vastprikken met satéstokjes. Lekker met salade van jonge bladsla met vinaigrette.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje kruidenzuurkool
1 blik mangoschijven op siroop
0 zout en peper
1 runderrookworst
1 bekertje crème fraîche
1 pak flour tortilla's
Dit heb je nodig
satéstokjes