Negroni-cranberrysaus
Maak van je favoriete negroni cocktail een saus, of maak je een twist op je favoriete saus? Dat laten we even in het midden, maar de combi van een negroni met cranberry is er een die je moet proberen!
Aan de slag
Meng de cranberry's, het rietsuiker, de gin, Campari en de rode vermout. Boen de sinaasappel schoon en voeg het rasp en sap toe met de helft van het water.
Breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 15-20 min. zachtjes koken.
Haal van het vuur, voeg de rest van het water toe en pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Negroni-cranberrysaus
Maak van je favoriete negroni cocktail een saus, of maak je een twist op je favoriete saus? Dat laten we even in het midden, maar de combi van een negroni met cranberry is er een die je moet proberen!
bijgerecht
null porties
145 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Meng de cranberry's, het rietsuiker, de gin, Campari en de rode vermout. Boen de sinaasappel schoon en voeg het rasp en sap toe met de helft van het water.
Breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 15-20 min. zachtjes koken.
Haal van het vuur, voeg de rest van het water toe en pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g diepvries cranberry’s
75 g rietsuiker
1 el gin
1 el Campari
1 el rode vermout
1 sinaasappel
100 ml water
Dit heb je nodig
staafmixer