Bladerdeegster met hazelnoot-vanillepasta (advertorial)
bewaar
bewaar

Bladerdeegster met hazelnoot-vanillepasta (advertorial)

Met dit feestelijke kersttoetje zet je pure verwennerij op tafel: krokant bladerdeeg en romige hazelnoot-vanillepasta. De vrolijke mini-stermarshmallows maken het af!

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol 1 pak deeg met het meegeleverde bakpapier uit op een bakplaat en bestrijk met 6 el Duo Penotti, hou 1 cm van de rand vrij. Hak de walnoten fijn en verdeel erover.

Rol het andere pak deeg ook uit, verwijder voorzichtig het bakpapier en verdeel over het belegde deeg, druk de randen goed aan. Plaats de serveerring in het midden en een beetje in het deeg, maar druk niet helemaal door. Snijd het deeg vervolgens 16 keer in tot de rand van de serveerring. Draai de punten in een spiraal een paar keer rond.

Splits het ei, het eiwit wordt niet gebruikt. Klop de eidooier los en bestrijk de kerstster met de bakkwast. Bak de ster in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

Neem uit de oven en laat afkoelen. Verdeel de rest van de Duo Penotti in toefjes over de ster en bestrooi met de poedersuiker en mini-stermarshmallows.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bladerdeegster met hazelnoot-vanillepasta (advertorial)

Met dit feestelijke kersttoetje zet je pure verwennerij op tafel: krokant bladerdeeg en romige hazelnoot-vanillepasta. De vrolijke mini-stermarshmallows maken het af!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig