Bladerdeegster met hazelnoot-vanillepasta (advertorial)
Met dit feestelijke kersttoetje zet je pure verwennerij op tafel: krokant bladerdeeg en romige hazelnoot-vanillepasta. De vrolijke mini-stermarshmallows maken het af!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol 1 pak deeg met het meegeleverde bakpapier uit op een bakplaat en bestrijk met 6 el Duo Penotti, hou 1 cm van de rand vrij. Hak de walnoten fijn en verdeel erover.
Rol het andere pak deeg ook uit, verwijder voorzichtig het bakpapier en verdeel over het belegde deeg, druk de randen goed aan. Plaats de serveerring in het midden en een beetje in het deeg, maar druk niet helemaal door. Snijd het deeg vervolgens 16 keer in tot de rand van de serveerring. Draai de punten in een spiraal een paar keer rond.
Splits het ei, het eiwit wordt niet gebruikt. Klop de eidooier los en bestrijk de kerstster met de bakkwast. Bak de ster in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Neem uit de oven en laat afkoelen. Verdeel de rest van de Duo Penotti in toefjes over de ster en bestrooi met de poedersuiker en mini-stermarshmallows.
Bladerdeegster met hazelnoot-vanillepasta (advertorial)
Met dit feestelijke kersttoetje zet je pure verwennerij op tafel: krokant bladerdeeg en romige hazelnoot-vanillepasta. De vrolijke mini-stermarshmallows maken het af!
nagerecht
null personen
335 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol 1 pak deeg met het meegeleverde bakpapier uit op een bakplaat en bestrijk met 6 el Duo Penotti, hou 1 cm van de rand vrij. Hak de walnoten fijn en verdeel erover.
Rol het andere pak deeg ook uit, verwijder voorzichtig het bakpapier en verdeel over het belegde deeg, druk de randen goed aan. Plaats de serveerring in het midden en een beetje in het deeg, maar druk niet helemaal door. Snijd het deeg vervolgens 16 keer in tot de rand van de serveerring. Draai de punten in een spiraal een paar keer rond.
Splits het ei, het eiwit wordt niet gebruikt. Klop de eidooier los en bestrijk de kerstster met de bakkwast. Bak de ster in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Neem uit de oven en laat afkoelen. Verdeel de rest van de Duo Penotti in toefjes over de ster en bestrooi met de poedersuiker en mini-stermarshmallows.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
460 g koelvers quiche & taartdeeg
8 el Duo Penotti hazelnoot & vanille
40 g ongebrande walnoten
1 scharrelei
1 el poedersuiker
1½ el AH Excellent mini marshmallowster
Dit heb je nodig
kookringen (Ø 7 cm)
bakkwastje