Curry met kip en bloemkool van London Loy
bewaar
bewaar

Curry met kip en bloemkool van London Loy

London maakt het je makkelijk: met deze curry heb je in een klap al bijna je dagelijks benodigde hoeveelheid groente binnen. En dat al in 30 minuten. Handig!

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Schil en snijd de zoete aardappelen in blokjes van 2 cm. Maak de puntpaprika’s schoon en snijd in repen.

Verhit de olie in een hapjespan op hoog vuur. Bak de kipreepjes en zoete aardappel 3 min. Voeg de massaman kruidenpasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de kokosmelk en het water toe. Roer door en breng tegen de kook aan. Voeg de bloemkoolroosjes en paprikarepen toe en laat 15 min. stoven met de deksel op de pan. Haal na 10 min. de deksel van de pan af. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn en de limoen in parten.

Verdeel de rijst over diepe borden. Serveer de curry bestrooid met peterselie en de limoenpartjes erbij.

vegatipVervang de kip door vegetarische kipstukjes. Let op: het gerecht is dan niet meer gluten- en lactosevrij.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Curry met kip en bloemkool van London Loy

London maakt het je makkelijk: met deze curry heb je in een klap al bijna je dagelijks benodigde hoeveelheid groente binnen. En dat al in 30 minuten. Handig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig