Kaas-paprikabroodrolletjes met tomatendip
Opgerold staat netjes: gebruik je boterham eens als een wrap en maak deze fijne broodrolletjes met kaas, paprika en een tomatendipje.
Aan de slag
Laat de paprikareepjes uitlekken. Halveer de plakken kaas en snijd de bosuitjes fijn. Snijd de korstjes van de sneetjes brood en rol het brood met de deegroller uit.
Verdeel de plakken kaas, paprika en bosui over de sneetjes brood en breng op smaak met peper. Rol de sneetjes brood zo strak mogelijk op.
Verhit ¾ van de olie in een grote koekenpan en bak de broodrolletjes rondom 6-8 min. op middelhoog vuur.
Rasp ondertussen de tomaten grof. Meng de rest van de olie erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de broodrolletjes met de tomatendip.
Kaas-paprikabroodrolletjes met tomatendip
Opgerold staat netjes: gebruik je boterham eens als een wrap en maak deze fijne broodrolletjes met kaas, paprika en een tomatendipje.
null personen
370 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de paprikareepjes uitlekken. Halveer de plakken kaas en snijd de bosuitjes fijn. Snijd de korstjes van de sneetjes brood en rol het brood met de deegroller uit.
Verdeel de plakken kaas, paprika en bosui over de sneetjes brood en breng op smaak met peper. Rol de sneetjes brood zo strak mogelijk op.
Verhit ¾ van de olie in een grote koekenpan en bak de broodrolletjes rondom 6-8 min. op middelhoog vuur.
Rasp ondertussen de tomaten grof. Meng de rest van de olie erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de broodrolletjes met de tomatendip.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
90 g gegrilde rode paprikareepjes in pot
4 plakken jong belegen 48+ kaas
2 bosuien
8 sneetjes witbrood
2 el milde olijfolie
3 Tasty Tom trostomaten
Dit heb je nodig
deegroller