Snelle pulled chicken
Voor een snelle pulled chicken gebruik je voorgesneden kipfilet. Dat scheelt tijd in het 'pullen'. Terwijl de kip op staat, draai je een lekkere coleslaw in elkaar. In een kwartiertje heb je het allemaal klaar staan. Helemaal top!
Aan de slag
Doe de kipfiletreepjes en het kokende water in een steelpan en kook 7-8 min. Haal uit de pan en laat iets afkoelen.
Snijd ondertussen de peterselie fijn en snipper de ui. Meng met de coleslaw en rodekool.
Pluk de afgekoelde kipfilet met een vork in dunne reepjes en meng de barbecuesaus erdoor.
Snijd de broodjes open en beleg met de pulled chicken en een flinke schep coleslaw. Serveer de rest van de slaw ernaast.
Snelle pulled chicken
Voor een snelle pulled chicken gebruik je voorgesneden kipfilet. Dat scheelt tijd in het 'pullen'. Terwijl de kip op staat, draai je een lekkere coleslaw in elkaar. In een kwartiertje heb je het allemaal klaar staan. Helemaal top!
bijgerecht
null porties
340 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de kipfiletreepjes en het kokende water in een steelpan en kook 7-8 min. Haal uit de pan en laat iets afkoelen.
Snijd ondertussen de peterselie fijn en snipper de ui. Meng met de coleslaw en rodekool.
Pluk de afgekoelde kipfilet met een vork in dunne reepjes en meng de barbecuesaus erdoor.
Snijd de broodjes open en beleg met de pulled chicken en een flinke schep coleslaw. Serveer de rest van de slaw ernaast.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
320 g kipfiletreepjes
1 l kokend water
15 g verse peterselie
1 middelgrote ui
250 g Bieze coleslaw rauwkost
150 g gesneden rodekool
4 el barbecuesaus
4 witte bollen