Bio-kamillethee met venkel
Door verse venkel mee te koken in het water krijgt deze thee een heerlijke anijssmaak. Een gezond kopje verse bio-kamillethee dus!
Aan de slag
Breng het water aan de kook. Snijd de venkelknol in de lengte in flinterdunne plakjes. Dit gaat het makkelijkst met een mandoline. Verdeel de venkelplakjes en theezakjes over de theeglazen. Schenk het kokende water erover en laat de thee, afhankelijk van de gewenste sterkte, 3-6 min. trekken. Verwijder de theezakjes.
Bio-kamillethee met venkel
Door verse venkel mee te koken in het water krijgt deze thee een heerlijke anijssmaak. Een gezond kopje verse bio-kamillethee dus!
null personen
5 kcal
5 min. bereiden
6 min. wachten
Aan de slag
Breng het water aan de kook. Snijd de venkelknol in de lengte in flinterdunne plakjes. Dit gaat het makkelijkst met een mandoline. Verdeel de venkelplakjes en theezakjes over de theeglazen. Schenk het kokende water erover en laat de thee, afhankelijk van de gewenste sterkte, 3-6 min. trekken. Verwijder de theezakjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 ml water
¼ venkelknol
4 zakjes biologische kruiden-kamillethee
Dit heb je nodig
mandoline