Gembershot met kurkuma en limoen
bewaar
bewaar

Gembershot met kurkuma en limoen

Gooi verse gember, kurkuma en limoen in de blender voor een zelfgemaakte gembershot! Je kan deze een week bewaren in de koelkast en elke dag goed beginnen met een shot vitamines.

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kurkuma en gember grof. Boen de limoenen schoon, rasp de groene schil van de vruchten en pers uit. Doe de kurkuma, gember en het limoensap in de blender met het water en blend zo fijn mogelijk

Schenk het mengsel in porties door een met een schone theedoek beklede zeef. Druk de pulp zo nodig met een lepel voorzichtig aan, zodat het sap eruit komt. Roer het limoenrasp door het sap.

bewaartipJe kunt dit drankje een week bewaren in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gembershot met kurkuma en limoen

Gooi verse gember, kurkuma en limoen in de blender voor een zelfgemaakte gembershot! Je kan deze een week bewaren in de koelkast en elke dag goed beginnen met een shot vitamines.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig