Mocktail wortel-gemberfizz met kurkuma
Oranje boven! De kurkuma, gember, wortel & sinaasappel geven een verrassend lekkere smaakcombi.
Aan de slag
Snijd 1 dun schijfje per persoon van de sinaasappel en halveer de schijfjes. Pers de rest van de vrucht uit. Roer de kurkuma door het sap.
Verdeel wat ijsblokjes over de cocktailglazen. Verdeel achtereenvolgens de halve sinaasappelschijfjes, het sinaasappelsap, verse groentesap, koolzuurhoudend water en de gembersiroop over de glazen. Roer door en serveer.
Mocktail wortel-gemberfizz met kurkuma
Oranje boven! De kurkuma, gember, wortel & sinaasappel geven een verrassend lekkere smaakcombi.
null personen
75 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 1 dun schijfje per persoon van de sinaasappel en halveer de schijfjes. Pers de rest van de vrucht uit. Roer de kurkuma door het sap.
Verdeel wat ijsblokjes over de cocktailglazen. Verdeel achtereenvolgens de halve sinaasappelschijfjes, het sinaasappelsap, verse groentesap, koolzuurhoudend water en de gembersiroop over de glazen. Roer door en serveer.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 perssinaasappel
½ tl kurkuma
12 ijsblokjes
250 ml vers groentesap wortel-sinas-gember
500 ml koolzuurhoudend water
4 el gembersiroop
Dit heb je nodig
cocktailglazen