Spoom van citroen en stoofpeer
Dit verfrissende drankje met sorbetijs en citroen neutraliseert de smaakpapillen. Dat maakt de spoom van citroen en stoofpeer ideaal als tussengerecht. Zo ben je weer helemaal klaar voor de volgende gang!
Aan de slag
Boen de citroen schoon, snijd de gele schil van de vrucht en snijd in heel dunne reepjes (of gebruik een zesteur).
Doe de citroensorbet met het vers geperst sap cranberry peer appel en de mousserende wijn in een blender en meng tot een glad geheel.
Schenk in de champagneflûtes en garneer met de citroenschil. Serveer direct.
Spoom van citroen en stoofpeer
Dit verfrissende drankje met sorbetijs en citroen neutraliseert de smaakpapillen. Dat maakt de spoom van citroen en stoofpeer ideaal als tussengerecht. Zo ben je weer helemaal klaar voor de volgende gang!
null personen
120 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Boen de citroen schoon, snijd de gele schil van de vrucht en snijd in heel dunne reepjes (of gebruik een zesteur).
Doe de citroensorbet met het vers geperst sap cranberry peer appel en de mousserende wijn in een blender en meng tot een glad geheel.
Schenk in de champagneflûtes en garneer met de citroenschil. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
500 ml citroensorbetijs
200 ml vers geperst sap cranberry peer appel
150 ml mousserende wijn
Dit heb je nodig
zesteur
blender
champagneflûtes