Grapefruit-aperol spritz
Met kruidnagel als spicy touch serveer jij deze grapefruit-Aperol spritz maar al te graag tijdens je kerstdiner.
Aan de slag
Snijd de helft van de rode grapefruits doormidden en in dunne plakjes. Rol de plakjes op, duw ze in de ijsblokjesvorm en schenk er water op. Laat in 2 uur bevriezen.
Pers de rest van de rode grapefruits uit. Verdeel de ijsblokjes en de kruidnagels over de grote cocktailglazen. Verdeel het grapefruitsap erover.
Schenk de Aperol, de prosecco en het bruisend water erover en serveer.
Grapefruit-aperol spritz
Met kruidnagel als spicy touch serveer jij deze grapefruit-Aperol spritz maar al te graag tijdens je kerstdiner.
null personen
170 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Snijd de helft van de rode grapefruits doormidden en in dunne plakjes. Rol de plakjes op, duw ze in de ijsblokjesvorm en schenk er water op. Laat in 2 uur bevriezen.
Pers de rest van de rode grapefruits uit. Verdeel de ijsblokjes en de kruidnagels over de grote cocktailglazen. Verdeel het grapefruitsap erover.
Schenk de Aperol, de prosecco en het bruisend water erover en serveer.
bewaartip:
kookstaptip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode grapefruits
16 kruidnagels
250 ml Aperol
250 ml prosecco
200 ml bruisend bronwater
Dit heb je nodig
ijsblokjesvorm
cocktailglazen