Grapefruit-aperol spritz
bewaar
bewaar

Grapefruit-aperol spritz

Met kruidnagel als spicy touch serveer jij deze grapefruit-Aperol spritz maar al te graag tijdens je kerstdiner.

10 min. bereiden / 2 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de helft van de rode grapefruits doormidden en in dunne plakjes. Rol de plakjes op, duw ze in de ijsblokjesvorm en schenk er water op. Laat in 2 uur bevriezen.

Pers de rest van de rode grapefruits uit. Verdeel de ijsblokjes en de kruidnagels over de grote cocktailglazen. Verdeel het grapefruitsap erover.

Schenk de Aperol, de prosecco en het bruisend water erover en serveer.

bewaartipDe ijsblokjes kun je 3 maanden van tevoren maken. De grapefruits kun je 1 dag van tevoren snijden en uitpersen. Bewaar afgedekt in de koelkast.
kookstaptipLiever geen alcohol? Vervang de prosecco door extra grapefruitsap en vervang de Aperol door Crodino.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Grapefruit-aperol spritz

Met kruidnagel als spicy touch serveer jij deze grapefruit-Aperol spritz maar al te graag tijdens je kerstdiner.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig