Winterse Aperol spritz
Met deze winterse versie van de Aperol spritz denk je nooit meer aan de zomer, maar altijd meteen aan Kerstmis. Merry Christmas!
Aan de slag
Halveer ⅔ mandarijnen en pers de vruchten uit in een maatbeker. Voeg het cranberrysap, de Aperol en het bruisend water toe en roer door. Snijd de overige mandarijn in plakjes.
Verdeel de ijsblokjes en mandarijnplakjes over de wijnglazen en schenk de winterse Aperol erover.
Garneer elk glas met een kaneelstokje.
Winterse Aperol spritz
Met deze winterse versie van de Aperol spritz denk je nooit meer aan de zomer, maar altijd meteen aan Kerstmis. Merry Christmas!
null personen
195 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer ⅔ mandarijnen en pers de vruchten uit in een maatbeker. Voeg het cranberrysap, de Aperol en het bruisend water toe en roer door. Snijd de overige mandarijn in plakjes.
Verdeel de ijsblokjes en mandarijnplakjes over de wijnglazen en schenk de winterse Aperol erover.
Garneer elk glas met een kaneelstokje.
variatietip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 mandarijnen
200 ml cranberrysap
400 ml Aperol
400 ml bruisend mineraalwater
20 ijsblokjes
4 kaneelstokjes
Dit heb je nodig
glazen