Hertencarpacciobonbon
Een vulling van roomkaas en rodekool met appel, gerold in flinterdun gesneden hertenvlees. Klinkt goed, toch? Deze hertencarpacciobonbon is een subtiel en lekker hapje.
Aan de slag
Meng de roomkaas met de rodekool met appel.
Leg ¼ van de carpaccio op het werkblad en schep ¼ van de roomkaas erop. Vouw het vlees zo strak mogelijk over de vulling heen en vorm een bolletje. Draai om. Maak zo nog 3 bonbons.
Leg de bonbons op de amuselepels. Besprenkel met de dressing uit de carpaccioverpakking, de rest van de zakjes gebruik je niet. Bestrooi met peper en eventueel zout.
Hertencarpacciobonbon
Een vulling van roomkaas en rodekool met appel, gerold in flinterdun gesneden hertenvlees. Klinkt goed, toch? Deze hertencarpacciobonbon is een subtiel en lekker hapje.
null personen
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de roomkaas met de rodekool met appel.
Leg ¼ van de carpaccio op het werkblad en schep ¼ van de roomkaas erop. Vouw het vlees zo strak mogelijk over de vulling heen en vorm een bolletje. Draai om. Maak zo nog 3 bonbons.
Leg de bonbons op de amuselepels. Besprenkel met de dressing uit de carpaccioverpakking, de rest van de zakjes gebruik je niet. Bestrooi met peper en eventueel zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el kruidenroomkaas
4 el rodekool met appel in pot
1 pakje AH Excellent hertencarpaccio
Dit heb je nodig
amuselepels