Hertencarpacciobonbon
bewaar
bewaar

Hertencarpacciobonbon

Een vulling van roomkaas en rodekool met appel, gerold in flinterdun gesneden hertenvlees. Klinkt goed, toch? Deze hertencarpacciobonbon is een subtiel en lekker hapje.

10 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Meng de roomkaas met de rodekool met appel.

Leg ¼ van de carpaccio op het werkblad en schep ¼ van de roomkaas erop. Vouw het vlees zo strak mogelijk over de vulling heen en vorm een bolletje. Draai om. Maak zo nog 3 bonbons.

Leg de bonbons op de amuselepels. Besprenkel met de dressing uit de carpaccioverpakking, de rest van de zakjes gebruik je niet. Bestrooi met peper en eventueel zout.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hertencarpacciobonbon

Een vulling van roomkaas en rodekool met appel, gerold in flinterdun gesneden hertenvlees. Klinkt goed, toch? Deze hertencarpacciobonbon is een subtiel en lekker hapje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig