Rendang van spitskool en oesterzwam van Fairtrade (advertentie)

Fairtrade Original

bewaar
bewaar

Rendang van spitskool en oesterzwam van Fairtrade (advertentie)

Koken met Fairtrade Original: deze vega variant van rendang met spitskool en oesterzwam is oeh la la lekker. In een handomdraai op tafel en ook nog eens vol smaak. Ook fijn: de kruidenpasta is volledig plantaardig en bevat geen kunstmatige toevoegingen.

30 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de kokosolie in een hapjespan en fruit hierin de gesnipperde ui met de fijngehakte knoflook glazig.  

Voeg de in dunne reepjes gescheurde oesterzwammen toe en bak deze al omscheppend op hoog vuur tot de paddenstoelen gaan kleuren en al het vocht verdampt is. Doe de fijngesneden spitskool erbij en bak kort mee.

Roer de kruidenpasta erdoor en bak al roerend 1 minuut mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat de rendang op laag vuur in ongeveer 30 minuten zachtjes sudderen.

Bestrooi voor het serveren met de in ringen gesneden lente-ui.

serveertipServeer met rijst en sajoer boontjes.
algemeenDit recept is ontwikkeld door Fairtrade Original. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rendang van spitskool en oesterzwam van Fairtrade (advertentie)

Koken met Fairtrade Original: deze vega variant van rendang met spitskool en oesterzwam is oeh la la lekker. In een handomdraai op tafel en ook nog eens vol smaak. Ook fijn: de kruidenpasta is volledig plantaardig en bevat geen kunstmatige toevoegingen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig