Manchego en geroosterde paprika pinchos
Een makkelijke pincho: manchego + geroosterde paprika en een 'drizzle' olijfolie. Zo makkelijk kan lekker zijn.
Aan de slag
Snijd de gegrilde paprika open en snijd in 8 gelijke stukjes (per 8 stuks).
Besprenkel het brood met de olie, verdeel de stukjes paprika erover en beleg met de manchegopuntjes. Bestrooi met versgemalen zwarte peper. Prik vast met een cocktailprikker.
Manchego en geroosterde paprika pinchos
Een makkelijke pincho: manchego + geroosterde paprika en een 'drizzle' olijfolie. Zo makkelijk kan lekker zijn.
null porties
80 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de gegrilde paprika open en snijd in 8 gelijke stukjes (per 8 stuks).
Besprenkel het brood met de olie, verdeel de stukjes paprika erover en beleg met de manchegopuntjes. Bestrooi met versgemalen zwarte peper. Prik vast met een cocktailprikker.
resttip:
achtergrondinfo:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
295 g gegrilde rode paprika's in pot
8 sneetjes ambachtelijke baguettes
½ el olijfolie extra vierge
8 manchegopuntjes
Dit heb je nodig
cocktailprikkers