Gegrilde garnalensalade van Kewpie (advertentie)

Yama

bewaar
bewaar

Gegrilde garnalensalade van Kewpie (advertentie)

Koken met Kewpie: laagjes van ragfijne koolsalade met gegrilde garnalen en een fluweelzachte dressing dankzij romige Japanse mayo.

15 min. bereiden / 30 min. wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd alle groenten in hele dunne reepjes. Zet de groenten 20 minuten onder koud water. Giet ze vervolgens af en laat ze goed uitlekken. Marineer de garnalen met peper, ⅔ van de Kikkoman sojasaus en de helft van de olijfolie en laat 10 minuten staan. Grill de garnalen vervolgens aan beiden kanten gaar.

Saladedressing. Meng voor de dressing de suiker, de rest van de olijfolie, sap van de limoen, de rest van de Kikkoman sojasaus, rijstazijn en de helft van de Kewpie mayonaise.

Opmaak van het bord. Serveer de groenten op een bord en sprenkel de saladedressing eroverheen en maak af met hier en daar een toefje Kewpie mayonaise.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Kewpie. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde garnalensalade van Kewpie (advertentie)

Koken met Kewpie: laagjes van ragfijne koolsalade met gegrilde garnalen en een fluweelzachte dressing dankzij romige Japanse mayo.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig