Bloemkoolsteak van Tao Kae Noi (advertentie)

Tao Kae Noi

bewaar
bewaar

Bloemkoolsteak van Tao Kae Noi (advertentie)

Koken met Tao Kae Noi: deze bloemkoolsteak is een spectakel op tafel. Krijg je eters die van spicy houden? Vervang dan de Tao Kae Noi Tempura seaweed original door de Tao Kae Noi Tempura seaweed spicy flavor.

40 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180˚C.

Maak de bloemkool schoon (verwijder groene blad) maar laat de kool verder heel. Snijd hier dikke plakken van ongeveer 1.5 cm van.

Maak de marinade door de gochujang, olijfolie en gembersiroop goed te mengen. Voeg een klein beetje water toe als de saus te dik is.

Leg de bloemkoolsteaks op een bakplaat en gebruik een kwast om de bloemkool aan voor- en achterkant in te wrijven met de gochujang. De rest van de saus serveer je bij de gebakken steaks.

Bak de bloemkoolsteak in ongeveer 30 minuten in de oven gaar. Een vork moet erin geprikt kunnen worden.

Haal uit de oven. Breek de tempura seaweed original style wat kleiner en bestrooi hiermee de steaks, zodat je een flink laagje bovenop hebt. Sprinkle er nog wat sesamzaadjes over en serveer met gekookte rijst en bosuitjes.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Tao Kae Noi. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolsteak van Tao Kae Noi (advertentie)

Koken met Tao Kae Noi: deze bloemkoolsteak is een spectakel op tafel. Krijg je eters die van spicy houden? Vervang dan de Tao Kae Noi Tempura seaweed original door de Tao Kae Noi Tempura seaweed spicy flavor.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig