Bruine bonen met rijst en airfryer-kipworstjes van London Loy
bewaar
bewaar

Bruine bonen met rijst en airfryer-kipworstjes van London Loy

Klaar in 20 minuten: een smakelijke schotel van bruine bonen met rijst en airfryer-kipworstjes. Laat de avond maar beginnen!

20 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

Verhit ondertussen ⅔ van de olie in een hapjespan en bak de tomatenpuree 1 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en bak nog 4 min. Voeg de bruine bonen met het vocht toe en verkruimel het bouillonblokje erboven. Voeg de laurierblaadjes, gebakken uitjes, nootmuskaat en het water toe. Breng aan de kook en laat 10 min. zachtjes stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer af en toe door.

Giet ondertussen de knakworsten af en snijd ze in de breedte doormidden, schep om met de rest van de olie, leg in het mandje van de airfryer en bak 6 min. Snijd ondertussen de selderij fijn.

Verdeel de rijst over diepe borden en schep de bonenstoof erover. Verdeel de knakworsten erover en bestrooi met de selderij.

combinatietipLekker met sambal.
bereidingstipAls je geen airfryer hebt, kun je de knakworsten ook op middelhoog vuur met een ½ el olijfolie in een koekenpan bakken.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruine bonen met rijst en airfryer-kipworstjes van London Loy

Klaar in 20 minuten: een smakelijke schotel van bruine bonen met rijst en airfryer-kipworstjes. Laat de avond maar beginnen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig