Vegan 'boter' met geroosterde specerijen
Rooster Midden-Oosterse specerijen, combineer met vegan 'boter' en zeezout et voilà: heerlijk met een stokbroodje bij de borrel dit weekend.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin ovengroentemix 2 min. op middelhoog vuur. Doe de droomboter in een hakmolen van een staafmixer, voeg de specerijen en het grove zeezout toe en mix kort. Schep de specerijenboter op een stuk vershoudfolie en vorm met behulp van de folie tot een rol. Vouw de folie dicht en laat de boter in de koelkast in 1 uur opstijven.
Vegan 'boter' met geroosterde specerijen
Rooster Midden-Oosterse specerijen, combineer met vegan 'boter' en zeezout et voilà: heerlijk met een stokbroodje bij de borrel dit weekend.
bijgerecht
null personen
195 kcal
5 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin ovengroentemix 2 min. op middelhoog vuur. Doe de droomboter in een hakmolen van een staafmixer, voeg de specerijen en het grove zeezout toe en mix kort. Schep de specerijenboter op een stuk vershoudfolie en vorm met behulp van de folie tot een rol. Vouw de folie dicht en laat de boter in de koelkast in 1 uur opstijven.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el Souq Midden-oosters ovengroente
225 g droomboter zonder zuivel
1 tl grof zeezout
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen
vershoudfolie