AH verspakket fusilli salsa rossa
Romig en rijk aan groenten als paprika, sperziebonen en courgette. Het beste van beide werelden komt samen in dit verspakket voor fusilli salsa rossa!
30 min. bereiden
6 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de courgette in stukjes, de tomaat in blokjes. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Maak de sperziebonen schoon en snijd in drieën. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de kruidenmix met het lauwwarme water, laat 2 min. trekken en meng vervolgens met ⅗ van de olie.
Verhit ⅕ van de olie in een hapjespan op hoog vuur en bak hierin de courgette, paprika, ui, knoflook en sperziebonen 6-8 min.
Voeg de tomaat en ¾ deel van de kruidenpasta toe en laat 3 min. op middelhoog vuur sudderen.
Voeg de crème fraîche toe en laat op laag vuur 2 min. door en door warm worden. Pas op: de saus mag niet meer koken.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de kiphaasjes in 4-5 min. rondom bruin en gaar. Zet de warmtebron uit, voeg de overgebleven kruidenpasta toe en meng goed met de kiphaasjes.
Meng de gekookte fusilli met de groentesaus en serveer met de kiphaasjes.
AH verspakket fusilli salsa rossa
Romig en rijk aan groenten als paprika, sperziebonen en courgette. Het beste van beide werelden komt samen in dit verspakket voor fusilli salsa rossa!
hoofdgerecht
null personen
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de courgette in stukjes, de tomaat in blokjes. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Maak de sperziebonen schoon en snijd in drieën. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de kruidenmix met het lauwwarme water, laat 2 min. trekken en meng vervolgens met ⅗ van de olie.
Verhit ⅕ van de olie in een hapjespan op hoog vuur en bak hierin de courgette, paprika, ui, knoflook en sperziebonen 6-8 min.
Voeg de tomaat en ¾ deel van de kruidenpasta toe en laat 3 min. op middelhoog vuur sudderen.
Voeg de crème fraîche toe en laat op laag vuur 2 min. door en door warm worden. Pas op: de saus mag niet meer koken.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de kiphaasjes in 4-5 min. rondom bruin en gaar. Zet de warmtebron uit, voeg de overgebleven kruidenpasta toe en meng goed met de kiphaasjes.
Meng de gekookte fusilli met de groentesaus en serveer met de kiphaasjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak AH fusilli salsa rosso verspakket
300 g fusilli
4 el lauwwarm water
5 el milde olijfolie
125 g crème fraîche light
300 g kiphaasjes